News

Conference video summary
Conference video summary. Here are some of the highlights from the June 5th 2023 conference. Enjoy!
Markus Villig to Norway Summit
Markus Villig - a college dropout who became Europe’s youngest founder of a billion-dollar company
Event med eventyrer Kristin Harila
Fjellklatrer Kristin Harila kommer til Stavanger 12. januar!
A women's Grandmaster Tournament
While women are now playing at the highest levels in chess, gender disparity in the game is still very much an issue. Our partner; Norway Chess, want to be part of leveling the playing field and is now inviting you to join them.
Summary video of Norway Summit 2022
Watch the recap video of the June 8th, 2022 conference here!
European Women in Venture Capital Report
The pan-European report on the venture capital eco system from a gender perspective was released early June 2022 and is the result of research done by European Women in Venture Culture, who was presented at Norway Summit by Anna Wnuk, Head of Community at European Women in Venture Culture. Read the report here.
Strategic moves discussed at Norway Summit 2022
Thank you to everyone who attended the 7th edition of Norway Summit on June 8th! We had a very useful day with important discussions on geopolitics, world economy, finance, technology such as artificial intelligence, leadership, diversity and innovation, and women and venture capital, to mention some.
Få et bord på Norway Summit
Norway Summit tilbyr grupperabatt om man er 8 personer, noe som tilsvarer et bord hvor du kan invitere med deg ledergruppen din, styret, ansatte, kunder eller gjester. Du får da nesten 40% i rabatt noe som tilsvarer totalt 11.920 kr!
Book your seat at the table
Now is your chance to reserve your seat at the table! Earlybird tickets are still available for a limited time!
NORA – New partner to Norway Summit
NORA, Norwegian Artificial Intelligence Research Consortium, is a new partner to Norway Summit.
Få med deg en kort oppsummering av Norway Summit 2021
Klikk deg inn på videoen for å se høydepunkter fra Norway Summit konferansen, 16. september 2021.
Digital transformasjon - Digitalisering som verktøy for å sikre mangfold og inkludering
Christin E. Bøsterud, administrerende direktør i Ernst & Young AS, er opptatt av mangfold og inkludering på alle nivåer, ikke minst innenfor ledelse. Hun er nordisk sponsor for EYs Women Fast Forward-program og medstifter for Oslo-initiativet Women.3, hvor fokus er på mentorordninger for kvinnelige ledere og potensielle ledere. Hun er også tett involvert i EYs samarbeid med SHE Community, en organisasjon som støtter kvinner i ledelse. EY og SHE Community har sammen lansert SHE Index Powered by EY, et verktøy som kvantifiserer graden av likestilling mellom kjønnene i næringslivet og som skal bidra til flere kvinnelige ledere.
Anita Krohn Traaseth blir styreleder i Norway Summit
Det er en stor glede og betydelig styrke for Norway Summit at hun går inn i rollen som styreleder. Norway Summit har store målsettinger for fremtiden og med Traaseth på laget understrekes satsingen og målet om videre utvikling. Med seg i styret har hun Espen Agdestein (tidligere manager for Magnus Carlsen), gründer Kjell Madland og daglig leder Benedicte Westre Skog.
Covid-19 tiltak under Norway Summit 2021
Det er lagt opp til strenge tiltak for å ivareta sikkerheten til deltakere, speakere , frivillige, ansatte og andre som er involvert i og rundt Norway Summit. Myndighetenes krav og anbefalinger er et minimumskrav, men det legges opp til strengere tiltak enn disse for å styrke sikkerheten. Vi holder oss oppdatert på FHI sine krav hvor de siste kravene vil gjelde. Prosedyrene skal bidra til at det ikke kommer smitte, eller at noen som er smittet deltar. Hvis du har det minste tegn til luftveissymptomer, vennligst ikke kom til arrangementet.
Å investere i en bærekraftig fremtid
Norway Summit 2020 går av stabelen tirsdag 13. oktober på Clarion Hotel Energy i Stavanger. På årets konferanse vil du høre om hvordan ny teknologi brukes for å fremskynde prosessen for å oppnå FNs bærekraftsmål innen 2030. Vi vil også diskutere hvordan næringslivet håndterer utfordringene samfunnet står overfor i etterkant av utbruddet av covid-19. Blir post-korona en historisk mulighet for å nå globale bærekraftsmål? Eller vil samfunnet gradvis gå tilbake til slik det var før utbruddet?
Man on a green mission
Brage W. Johansen har viet store deler av sin karriere til prosjekter innen grønn teknologi, energieffektivisering og bærekraft. I de siste årene har han som CEO for Heimdall Power vært med på å utvikle banebrytende teknologi for å digitalisere og effektivisere det globale strømnettet. Visjonen? At norsk teknologi skal være en sentral bidragsyter i det grønne skiftet.
Universitet i Stavanger styrker samarbeidet med Norway Summit
Universitetet i Stavanger (UiS) har inngått en treårig samarbeidsavtale med Norway Summet. Dette er et ledd i UiS sin strategi for å styrke samarbeidet med regionen og næringslivet. Hovedområdene for konferansen er finans, ny teknologi, innovasjon og bærekraft. 
Radical technologies' impact on business and society
The adaption of new technology will massively change the world economy and bring new opportunities, although negative side effects such as cyber security, need to be addressed in a much more serious way. As a leader you need to understand this world changing technology that is shaping the new digital economy.
Oppsumerings video!
Få med deg en kort oppsummering av det som ble sagt fra scenen 5. juni, 2019.
Nytt samarbeid med Universitet i Stavanger
Norway Summit, ”the Summit of the Minds”, tiltrekker folk som aldri har vært her før. Rockestjernene innen økonomi og ny teknologi som kunstig intelligens. Som et ledd i å styrke regionen har Universitetet i Stavanger (UiS) inngått partnerskap med Norway Summit, med konferansen som flaggskip og utgangspunkt for utvikling.
Med hjartet på rette staden
Det begynner å bli noen år siden Siri Lill Mannes var å se i nyhetssendingene til TV 2. Kanalen som kom med et friskt pust tidlig på 90-tallet, som flere av oss assosierer med å ha en litt løsere kommunikasjon rundt tunge nyhetssaker, men ikke en mindre seriøs aktør av den grunn. Det å formidle gjøres best når det blir litt emosjonelt, når vi kan koble på følelser og formidlingen beveger, som regel gjennom god historiefortelling.
Kunstig intelligens – ekte muligheter
Når en selvlært datamaskin trenger 24 timer på å nå verdenstoppen i sjakk, vet du at framtiden for alvor banker på. Ulrich Paquet, forsker i DeepMind, kommer til oss for å fortelle om det grensesprengende dataprogrammet AlphaZero og hvilke muligheter det kan gi oss.