Event med eventyrer Kristin Harila

Fjellklatrer Kristin Harila kommer til Stavanger 12. januar!

Kristin Harila besteg i år 12 av totalt 14 fjell i verden som ligger på over 8000 høydemeter. Planen var å sette rekord i å bestige de 14 toppene på kortest mulig tid og Kristin lå godt an! Desverre fikk hun ikke visumet hun trengte i Kina for å bestige de to siste fjellene, og rekordforsøket måtte derfor avsluttes. En skikkelig nedtur når hun var så nær mål, MEN, dette setter ikke en stopper for Kristin som skal klatre de 12 fjellene på nytt neste år, PLUSS de to hun mangler! Hvis hun klarer dette setter hun historiske rekorder både på tid og hun blir også den første kvinnen som har klart det.

"Det er i motgang at man må finne sin indre styrke. Derfor vil jeg fortelle dette til dere alle, jeg kommer tilbake og SKAL fullføre rekorden neste år." - Kristin Harila

Litt om Kristin Harila

Finmarkingen Kristin Harila har bakgrunn som næringslivsleder og aktiv langrennsløper. I 2019 sa hun opp lederjobben i bytte mot å leve ut drømmen om å bestige verdens høyeste fjell.

I 2021 satte hun verdensrekord da hun ble den raskeste kvinnen til å bestige Mount Everest og Lhotse, på mindre enn tolv timer (!)

Totalt er 44 personer en del av "åttetusenerens klubb" som har toppet alle toppene. Listen inkluderer ingen fra skandinaviske land.

Kristin Harila er ei dame som elsker naturen, elsker utfordringer og jobber knallhardt for å få drømmene sine realisert. Hva er drivkraften bak disse livsfarlige målene, hvordan forbereder og utfører man slike ekspedisjoner og hvordan er det å være kvinne i et så mannsdominert miljø?

Tips! Få med deg Netflix sin dokumentar som heter "14 peaks: nothing is impossible" som følger inneværende rekordholder, Nimsdai Purja, sin prestasjon på å sette verdensrekord. Det er disse toppene Harila har besteget. Mindblowing!

Det er med stolthet at Norway Summit i samarbeid med Clarion Hotel Energy presenterer Kristin Harila. Vi ser frem til et foredrag med en unik person som virkelig inspirerer! Kvelden ledes av tidligere fotballprofesjonell, forfatter og programleder, Arne Møller.

KJØP BILLETTER HER

Kristin Harila
Programleder, Arne Møller