Covid-19 tiltak under Norway Summit 2021

Det er lagt opp til strenge tiltak for å ivareta sikkerheten til deltakere, speakere , frivillige, ansatte og andre som er involvert i og rundt Norway Summit. Myndighetenes krav og anbefalinger er et minimumskrav, men det legges opp til strengere tiltak enn disse for å styrke sikkerheten. Vi holder oss oppdatert på FHI sine krav hvor de siste kravene vil gjelde. Prosedyrene skal bidra til at det ikke kommer smitte, eller at noen som er smittet deltar. Hvis du har det minste tegn til luftveissymptomer, vennligst ikke kom til arrangementet.

Ved ankomst Clarion Hotel Energy 11. mai
Alle deltakere sjekker inn på konferansestedet, selv om de er påmeldt fra før. Hver deltaker får tildelt navnebadge og bordplassering.

Det utdeles munnbind som er valgfritt å bruke.

Håndsprit vil være lett tilgjengelig hele dagen.

Det henges opp plakater med smittevern og huskeregler som:

·      Holde avstand

·       Hoste i armkroken

·       Sprite og vaske hendene ofte

·      Føler du deg dårlig, ikke kom inn


I konferanse salen
Det er lagt opp til bordplassering med redusert antall personer per bord en normalt. Maksimum 5 personer per bord. Salen er utvidet og antall deltakere er begrenset til maksimum 200 personer.

Håndsprit + Covid-19 regler for konferansen blir presentert.

Matservering
Det blir tallerken/bordservering under lunsj. Gjester setter seg ved samme bordnummer som ved bordet man sitter på i salen.


Mingling i pausene
Det opprettes flere soner slik at det er enkelt å bruke store områder for å unngå at folk blir for nære hverandre.


Man er selv hovedansvarlig for å holde 1-meter regelen. Respekter andre.  

Øvrig informasjon

Konferansene vil bli filmet og opptakene vil bli brukt til fremtidige markedsføringsformål. Bilder vil også bli tatt av vår offisielle fotograf. Vi vil dele videoklipp og bilder fra dagen på vår offisielle nettside og sosiale medier som Linkedin, Facebook og Youtube. Hvis du ikke ønsker å bli fotografert så gi oss beskjed.

For spørsmål kontakt:

Benedicte Westre Skog
General Manager
+47 91 35 20 85
benedicte@norwaysummit.com