Å investere i en bærekraftig fremtid

Norway Summit 2020 går av stabelen tirsdag 13. oktober på Clarion Hotel Energy i Stavanger. På årets konferanse vil du høre om hvordan ny teknologi brukes for å fremskynde prosessen for å oppnå FNs bærekraftsmål innen 2030. Vi vil også diskutere hvordan næringslivet håndterer utfordringene samfunnet står overfor i etterkant av utbruddet av covid-19. Blir post-korona en historisk mulighet for å nå globale bærekraftsmål? Eller vil samfunnet gradvis gå tilbake til slik det var før utbruddet?

Den spennende og høyaktuelle tematikken gjør at årets konferanse trolig vil bli den viktigste i rekken. Flere av årets foredragsholdere er globale tungvektere innenfor internasjonal økonomi og finans, næringsliv, bærekraft, innovasjon og grønn teknologi. Hva tenker ekspertene om utfordringene verden står overfor i lys av koronakrisen – og hvilke muligheter gir dette oss til å tenke nytt mot en grønnere og mer bærekraftig økonomi?

Årets Norway Summit-konferanse har et solid program fra begynnelse til slutt. Siden det er begrenset med plasser, har du en unik mulighet til å både høre fra og møte noen av verdens fremste tankeledere innenfor sine bransjer.

På Clarion Hotel Energy, tirsdag 13. oktober vil du blant annet høre fra de to erfarne investorene Aaron Gerschenberg (Silicon Valley Bank USA, med på video) og Sebastian Penn (Silicon Valley Bank-kontoret i København). Under deres ledelse, har Silicon Valley Bank blitt et globalt aksjefond med flere milliarder dollar i forvaltningskapital. De to investorene vil blant annet diskutere om bærekraftige investeringer fortsatt er like attraktive som før.

Vi vil også høre fra Norges sentralbanksjef, Øystein Olsen. Han kommer for å snakke om hvordan det har vært å være sentralbanksjef under koronautbruddet – og hvordan det har vært å håndtere de tilhørende økonomiske utfordringene knyttet til et nedstengt samfunn. Hvilke prognoser har sentralbanken for Norges økonomiske fremtid?

Den kjente økonomiprofessoren (Harvard) og tidligere sjefsøkonomen ved Det internasjonale pengefondet (IMF), Kenneth Rogoff kommer for å snakke om det store makroøkonomiske bildet. Rogoff vil blant annet snakke om hvordan han vurderer tilstanden til globale økonomien, samtidig som han vil legge frem sine forventninger til tiden som kommer.

Bård Vegar Solhjell, direktør i Norad, kommer for å snakke om hva som kreves for å være en god leder i en tid der verden er i rask endring. Hvordan kan du som leder bli i stand til å forbedre definisjonen av verdiskapning?

I tillegg til dette vil vi høre fra Bjørn Tore Markussen (Ocean Data Foundation), og Rune Todnem By, professor i ledelse (Universitetet i Stavanger). Vi vil også høre fra gründere som Brage W. Johansen (Heimdall Power) og Karen Dolva (No Isolation) som tar i bruk teknologi for å ta i bruk banebrytende innovasjoner innen natur og samfunn.

Programmet den 13. oktober er solid og Norway Summit er en viktig arena å være til stede på. Sikre deg plass snarest.

Konferansen ledes av Anita Krohn Traaseth.


Er du klar til å bli utfordret, inspirert og gjøre en forskjell?
Vi gleder oss til å se deg 13. oktober!